scroll

theme

De Zonnebloem kiest voor Something Big


2 minuten leestijd

Strategisch partner voor online

Al jaren treden we op als betrokken partner bij de Zonnebloem. We zijn verantwoordelijk voor het volledige online platform: van corporate website tot 'mijn-omgeving' voor vrijwilligers en afdelingen.

De Zonnebloem is dé organisatie die mensen met een fysieke beperking al 70 jaar helpt bij contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren, vakanties mogelijk maken en nog veel meer.

Er wordt continue gewerkt om het aanbod zo goed mogelijk (online) te ontsluiten en deelnemers en vrijwilligers te ondersteunen. Vanuit deze context zijn we gevraagd om een vernieuwde zonnebloem.nl te ontwikkelen, van strategie tot technische realisatie. 

We werken met de Zonnebloem volgens een Agile aanpak, waarin we in iteraties met elkaar de vernieuwde website bedenken, ontwerpen, bouwen, testen en aanscherpen. Op deze manier houden we focus op de belangrijkste behoeften en wensen vanuit de doelgroep en de primaire doelstellingen en eisen vanuit de organisatie. 

We zijn inmiddels al een aantal weken op weg en de verwachting is dat we 1 september 2020 de vernieuwde zonnebloem.nl zullen lanceren!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.