scroll

theme

Een museum voor ons allemaal

Nieuwe samenwerking met Het Noordbrabants Museum


1 minuut

De verhalen, tentoonstellingen en collecties op eenvoudige wijze dicht bij het grote publiek brengen. Dat is het doel.

We zijn supertrots op de nieuwe samenwerking met Het Noordbrabants Museum! We zijn gevraagd om vanuit een sterke merkidentiteit een nieuw online platform te ontwikkelen. Een platform dat mensen inspireert en verder helpt. Een plek waar bezoekers niet alleen een fysiek bezoek kunnen plannen, maar zich ook online kunnen verdiepen en laten inspireren door verhalen, tentoonstellingen en collecties.

Met een continue wisselende vraag willen we interactie met de bezoeker gaan stimuleren. Zo versterken we de relatie met de bezoeker en verbinden we de fysieke en digitale touchpoints van het museum met elkaar.

De verhalen, tentoonstellingen en collecties op eenvoudige wijze dicht bij het grote publiek brengen. Dat is het doel. Overal en altijd: in de trein, op de bank én natuurlijk in het museum zelf.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.